Audun Boysens Turvennprosjekt 

Turvennprosjektet som igjen oppstod. Rotarianeren, psykologen og friidrettsmannen Audun Boysen startet i 1997 et turvennprosjekt i Bærum. I 13 til 14 år har rotarianere fra Bærum- og Sandvika Rotaryklubber gått tur med brukere av Stabekkhuset. Aktiviteten ble etter hvert sterkt redusert, men etter flere møter med Bærum Kommune og Bjørnegård psykososiale senter gjenoppstod turvennaktiviteten i løpet av høsten 2012. Medlemmer fra Bærum Rotaryklubb går hver onsdag en to timers tur med 5-8 turvenner fra Bjørnegård psykososiale senter og har stor glede av det. Psykisk helse er fremdeles noe vi ikke så gjerne snakker om. Slik var det med kreft for 20 til 30 år siden. Psykiske lidelser er vanlige og Bærum kommune har sterke og godt organiserte ressurser for dem som trenger det. Audun Boysens turvennprosjekt har vært, og er et viktig bidrag i den videre utviklingen av aktivitetene for kommunens psykososiale klienter. Les mer om prosjektet her...

Opprydning rundt engervannet (i samarbeid med bærum kommune) 


Bærum Rotary Klubb har inngått et samarbeid med Bærum kommune om rydding av turstien langs Engervannet hver vår og høst. Dette gjør trippel nytte: Turstien blir vedlikeholdt, våre medlemmer har et sosialt og hyggelig arbeid sammen utendørs og klubben får litt inntekter.

Premiering av lovende kunstner (i samarbeid med bærum kulturhus)


Klubben premierer en lovende kunstner i Bærum i samarbeid med Bærum kulturhus. Prisen deles ut med noen års mellomrom. Prisen for 2022 gikk til den unge og svært lovende jazzgitaristen Mathias Marstrander. Han flyttet fra Bergen i 2021 og kan nå ha råd til å skrive musikk, samle et band og lage konsert. Han forteller at dette er en helt unik timing for ham.

premiering av dyktig mellomleder i helse og omsorg i bærum kommune

Bærum Rotary Klubb gir i samarbeid med Bærum kommune honnør til en dyktig mellomleder innen helse og omsorg.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Blommenholm båtforening
Adresse: Sandviksveien 120
Postnummer: 1322
Sted: Høvik
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...